Den offentlige lederuddannelse


Er du leder, eller drømmer du om at bliver det? Trænger du til at få styrket dine lederkompetencer, og samtidig få de nyeste og brugbare værktøjer til medarbejdersamtaler og til håndtering af konfliktsituationer?

Er du leder, eller drømmer du om at bliver det? Trænger du til at få styrket dine lederkompetencer, og samtidig få de nyeste og brugbare værktøjer til medarbejdersamtaler og til håndtering af konfliktsituationer? Så tag moduler i Den offentlige Lederuddannelse (DOL) hos os!

Modulerne kan enten tages på åbne hold eller som skræddersyet forløb, og det er muligt at tilrettelægge undervisningen således, at der tages hensyn til de ønsker og behov, du har.

DOL er en fleksibel lederuddannelse, hvor hvert modul giver 5, 10 eller 15 ECTS point. For at få en fuld DOL skal du have tre standardmoduler og tre valgmoduler, svarende til 45 ECTS point, samt lave en afsluttende opgave (Specialemodulet), der svarer til 15 ECTS point – i alt 60 ECTS point.

Du har herefter mulighed for at få konverteret den offentlige lederuddannelse til Diplomuddannelsen i ledelse ved en offentlig videregående uddannelsesinstitution, som udbyder diplomuddannelsen i ledelse.

Pris:
Vejledende pris: 7.500 ekskl. moms pr. 5 ECTS

Vi starter løbende hold op - ring og hør nærmere:

Nye datoer på vej.

Kontakt:

Mette Mejlhede
24 27 28 71
mm@copenhagencoaching.dk