Den offentlige lederuddannelse

Få ny indsigt - og større udsyn - i dit lederskab

Den offentlige lederuddannelse

Du kan trygt melde dig til vores næste hold. Vi følger situationen og de løbende retningslinjer nøje for at undgå spredningen af covid-19.

Er du leder, eller drømmer du om at bliver det? Trænger du til at få styrket dine lederkompetencer, og samtidig få de nyeste og brugbare værktøjer til medarbejdersamtaler og til håndtering af konfliktsituationer? Så tag moduler i Den offentlige Lederuddannelse (DOL) hos os!

Modulerne kan enten tages på åbne hold eller som skræddersyet forløb, og det er muligt at tilrettelægge undervisningen således, at der tages hensyn til de ønsker og behov, du har.

DOL er en fleksibel lederuddannelse, hvor hvert modul giver 5, 10 eller 15 ECTS point. For at få en fuld DOL skal du have tre standardmoduler og tre valgmoduler, svarende til 45 ECTS point, samt lave en afsluttende opgave (Specialemodulet), der svarer til 15 ECTS point – i alt 60 ECTS point.

Du har herefter mulighed for at få konverteret den offentlige lederuddannelse til Diplomuddannelsen i ledelse ved en offentlig videregående uddannelsesinstitution, som udbyder diplomuddannelsen i ledelse.

Hos CCC kan du tage følgende DOL-moduler:

  • Det Personlige Lederskab og Forandring (Standardmodul, 10 ECTS)
  • Ledelse af Medarbejdere og Faglig Udvikling (Standardmodul, 10 ECTS)
  • Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer (Valgmodul, 5 ECTS)
  • Coaching (valgmodul, 5 ECTS)
  • Projektledelse (valgmodul, 5 ECTS)
  • Ledelse og Filosofi (valgmodul, 5 ECTS)
  • Specialemodul (15 ECTS)

De forskellige DOL-moduler har forskellige form og varighed – kontakt os og få mere information om de enkelte moduler.

Optagelseskrav

For at deltage i modulerne skal du have en gymnasial uddannelse + 2 års erhvervserfaring. Det er dog også muligt at få foretaget en realkompetencevurdering, hvis du ikke opfylder de formelle krav

CCC samarbejder med Københavns Professionshøjskole, og via dette samarbejde kan du kombinere dine fag, så du opnår en fuld diplom. Du kan se hvilke fag de har her

Pris:

Vejledende pris: 7.500 ekskl. moms pr. 5 ECTS

Vi starter løbende hold op - ring og hør nærmere:

Projektledelse 2021
  • Efterår 2021 - datoer kommer snarest
Specialemodul 2021
  • Efterår 2021 - datoer kommer snarest

Kontakt:Tilmeld dig her Download PDF