Certificering i Protreptik

Kom helt i dybden med den filosofiske samtalekunst og ikke mindst de værdier du ønsker at stå for i din ledelse. Forløbet er individuelt og tilpasses dine behov.

CCC Header

Hvorfor skal du vælge Certificering i Protreptik?

Dette forløb er din chance og mulighed for at komme helt i dybden med denne filosofiske samtalekunst og ikke mindst dig selv og de værdier du står for i din ledelse, dit arbejdsliv og tilværelse generelt.

Hvordan er uddannelsen bygget op?

Det er vores erfaring at det fungerer bedst sådan, at vi sammen skræddersyer forløbet efter de behov, du måtte have – og at vi på den baggrund planlægger doseringen af indhold – både hvad angår den teoretiske side af protreptikken (dvs. læsning af de relevante bøger – som er en del af prisen) og den praktiske træning i protreptikken.

Du vil bl.a. som en del af forløbet kunne komme med på et 2-dages seminar i protreptik, en uge til Lesbos samt den årlige masterclass i protreptik – men du kan også vælge at gå vejen helt selv og invitere nogle CCC-konsulenter med i din daglige praksis med henblik på at få feedback på din protreptik med din medarbejdergruppe e. lign. – og kombinationer herimellem er også en mulighed.

Certificeringsforløbet afsluttes med en praktisk eksamen i protreptik med efterfølgende refleksioner ud i nogle af de bærende grundprincipper og generelle samtalegreb indenfor protreptikken.

Hvad får du ud af uddannelsen?

  • Henover 5-6 måneder (efter nærmere aftale)

  • Fx en række individuelle sessioner med konsulenter fra Copenhagen Coaching Center

  • Du protrepterer og modtager protreptik

  • Du bliver oplært i den protreptiske teori i form af principper, greb og centrale begreber i forbindelse med den dertilhørende litteratur – samt det at skulle gå til praktisk eksamen

Pris:

70.000,- EKSKL. MOMS

Sted:

Blegdamsvej 104C, 3. sal, baghuset th., 2100 København Ø


Forløbet aftales individuelt

Kontakt:

Kim Gørtz 24 66 40 78 kg@copenhagencoaching.dk

Tilmeld dig her Download PDF