Certificering i Big Five Online


Bliv certificeret til at bruge markedets bedst underbyggede personlighedstest og lær at anvende den ved gruppesammensætning, rekruttering og processer.

Bliv klædt på til at bruge markedets bedst underbyggede personlighedstest i rekruttering og ledelses- og medarbejderudviklingssammenhæng.

Big Five testen måler de 5 basale personlighedstræk (Big Five):

  • Neuroticism (N): Behov for stabilitet
  • Extraversion (E): Udadvendthed
  • Openness (O): Åbenhed
  • Agreeableness (A): Imødekommenhed
  • Conscientiousness (C): Samvittighedsfuldhed

Testen giver et overblik over, hvor en person befinder sig i forhold til et empirisk gennemsnit af personligheder, ledsaget af en kort beskrivelse. Teorien om The Big Five er det stærkest teoretisk og empirisk underbyggede bud på en klassificering af menneskers personlighedstræk. På certificeringskurset vil du blive klædt på til at skabe en givende og etisk dialog omkring testen. Du vil på kurset også blive eksamineretcertificeret i erhvervsrettet testning og en kognitiv færdighedstest. Viden om en persons kognitive kapacitet gør det muligt at få et indblik i, i hvilket omfang og tempo det enkelte individ er i stand til at løse problemstillinger og optage ny information. Testen giver et overblik over, hvor en person befinder sig i forhold til et empirisk gennemsnit af personligheder, ledsaget af en kort beskrivelse. Teorien om The Big Five er det stærkest teoretisk og empirisk underbyggede bud på en klassificering af menneskers personlighedstræk. På certificeringskurset vil du blive klædt på til at skabe en givende og etisk dialog omkring testen. Du vil på kurset også blive eksamineret i erhvervsrettet testning. Viden om en persons kognitive kapacitet gør det muligt at få et indblik i, i hvilket omfang og tempo det enkelte individ er i stand til at løse problemstillinger og optage ny information.

På CCCs online kursus i Big Five test certificering får du:

Certificering i erhvervsrettet testning

Kompetencer i at skabe en givende og etisk dialog omkring testresultater

Test certificering udbydes i samarbejde med HUCAMA.

Pris:
19.500,- EKSKL. MOMS

Sted:
Al undervisning foregår online på Zoom. 5 online sessioner á 2-5 timers varighed.

Kommende hold:

  • 25. oktober 2021 kl. 12.00 - 14.00
  • 2. november 2021 kl. 10.00 - 12.00
  • 10. november 2021 kl. 10.00 - 12.00
  • 18. november 2021 kl. 10.00 - 15.00
  • 26. november 2021 kl. 10.00 – 15.00

Kontakt:

Frederikke Winther
21 19 47 57
fw@copenhagencoaching.dk